В ПОРТУГАЛІЮ З ПОЛІМЕРСЕРВІС 2019

[vc_row][vc_column el_class=»head-title-min»][vc_raw_html]JTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjJodHRwJTNBJTJGJTJGcG9seXNlcnYuY29tLnVhJTJGbm92b3N0aSUyRiUyMiUyMGNsYXNzJTNEJTIyYmFjayUyMGZhZGVpbiUyMiUyMHN0eWxlJTNEJTIyY29sb3IlM0ElMjByZ2IlMjgxNTElMkMlMjAxNTElMkMlMjAxNTElMjklM0IlMjIlM0UlM0NzcGFuJTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRSUzQ2RpdiUyMGNsYXNzJTNEJTIydHh0JTIyJTNFJUQwJUIyJUQxJTgxJUQwJUI1JTIwJUQwJUJEJUQwJUJFJUQwJUIyJUQwJUJFJUQxJTgxJUQxJTgyJUQwJUI4JTNDJTJGZGl2JTNFJTNDJTJGYSUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

В ПОРТУГАЛІЮ З ПОЛІМЕРСЕРВІС 2019

Незабутні емоції!

[/vc_column_text][vc_row_inner el_class=»fadein»][vc_column_inner] [vc_row][vc_column el_class=»head-title-min»][/vc_column_inner][vc_column_text]

Ось і закінчився триденний тур по Португалії, наші мандрівники встигли відвідати провідні фабрики виробників дверної фурнітури ТМ TUPAI, URFIC, ATZ, де змогли познайомитися з новими тенденціями у виробництві дверних ручок і таємницями виробничого процесу. Все це залишило незабутнє враження у кожного учасника делегації.

За час поїздки наші дилери встигли доторкнутися до історії португальської культури, прогулялися по вуличках історичного центру, де більшість будівель декоровані традиційної португальської плиткою, а також їм вдалося продегустувати португальські національні страви. Яскраві враження і маса емоцій залишаться на довго в серцях наших мандрівників.

Шановні партнери! Запрошуємо всіх до участі в наших наступних акціях. Давайте будемо разом досягати небувалих висот в продажах і знайомитися з новими країнами і виробниками дверної фурнітури. Компанія Полимерсервис впевнено веде свій корабель по морю дверного ринку України, завжди тримає руку на пульсі європейської моди і перша пропонує своїм клієнтам найсучасніші технологічні новинки.

Полимерсервис — це цілий світ, світ експертів, які люблять свою справу і рухаються разом до досягнення загальних цілей, підтримують один одного, діляться досвідом, позитивними емоціями, разом розвиваються і стають кращими. Компанія дає величезні можливості для зростання і професійного розвитку нашим партнерам.

Ми постараємося запропонувати Вам ще більш цікаві акції та гідні нагороди для переможців.
Не опускайте руки, будьте в русі, ставте цілі і завдання. Надихайтеся разом з нами і надихайте своїм прикладом інших. У вас все вийде!
Вибирайте якість, тренди і технології від компанії Полимерсервис!

[/vc_row_inner][vc_column_text]Більше фото шукайте на наших сторінках вІнстаграм і Фейсбук.

До зустрічі![/vc_column_text][vc_row_inner el_class=»fadein»][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]